54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegboterchampignoncrème fraîcheeifetagruyèreknoflookmelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpreiricottarode uirundergehaktslagroomsnijbietspinaziesuikeruiwaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:

Vegetarische quiche

Ingrediënten:
aubergine, bak en braad, bloem, cherrytomaten, ei, feta, olijfolie, paprika, peper, slankroom, water en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Quiche met membrillo en stilton

Ingrediënten:
bloem, blue stilton, briseerdeeg, crème fraîche, ei, flespompoen, membrillo, olijfolie, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Quiche met bietenblad (of snijbiet) en ricotta

Ingrediënten:
bietenloof, bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, koolzaadolie, melk, olijfolie, ricotta, slagroom, snijbiet, tijm, ui, volle melk en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Quiche met sla, lente-ui en kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, cheddar, ei, eidooier, harde geitenkaas, koolzaadolie, lancashirekaas, lente-ui, little gem, melk, olijfolie, slagroom, volle melk en zeezout

Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Heekpastei met bechamel

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, eiwit, melk, nootmuskaat, oud stokbrood, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Vleespastei - pastel de carne

Ingrediënten:
bloem, chorizo, diepvriesbladerdeeg, eidooier, eieren, kalfsgehakt, lamshersenen, mager kalfsvlees, olie, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, marsala, nootmuskaat, olie, suiker en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Hartige taart met prei en blauwe kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, egmondse bollen, ei, eidooier, harde blauwaderkaas, peper, prei, rozemarijnolie, slagroom, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Champignontaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, eierdooier, kastanjechampignons, melk, zonnebloemolie en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Aspergetaart met bechamel

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, eierdooier, eieren, groene asperge, gruyère, maïzena, melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, bloemen, boter, bouillon, caciocavallo, eekhoorntjesbrood, ei, eierdooier, eiwit, gedroogde bonen, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, lever, marsala vergine soleras, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, penne rigate, peper, rauwe ham, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spanje:

Empanadillas de carne

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, ei, eierdooier, half-om-halfgehakt, knoflook, olijfolie, peper, serranoham, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Hartige taart van brave hendrik

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, brave hendrik, cavolo nero, crème fraîche, ei, jonge geitenkaas, nootmuskaat, olijfolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Pesto-ricottataart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, groene pesto, melbatoast, milde olijfolie, ricotta, verse basilicum, zonnebloempitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:

Pasteitjes van opa

Ingrediënten:
boter, djinten, eidooier, eieren, ketoembar, knoflook, koenjit, kokosmelk, laos, meel, mihoen, rode lombok, rundergehakt, sjalotjes, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Hartige taart ven zilte groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, ei, jonge verse kaas, kelp, lamsoor, natriumbicarbonaat, nootmuskaat, olie, venkel, volle kwark, zeekool, zeekraal, zeewier, zeezout, zout en zuiveringszout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rustieke groentetaart

Ingrediënten:
bernagie, bloem, courgette, ei, olijfolie, paardenbloem, pecorino, peper, prei, rucola, snijbiet, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Empadinhas

Ingrediënten:
bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, ei, extra vergine olijfolie, groene olijven, palmhart en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Kippasteitjes met pesto

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cherrytomaatjes, diepvriesbladerdeeg, ei, kippenbouillon, kippenvlees, nigellazaad, olijfolie, pesto, prei, sesamzaad, slagroom en voorgebakken pasteibak

Soort:
quiche
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Homemade pastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, crème fraîche, diepvriesdoperwtjes, ei, kippenbouillon, korstdeeg, mascarpone, munt, olijfolie, runderfond, rundergehakt, tomatenketchup, tomatenpuree, ui en worcestersaus

Soort:
quiche
Haal meer recepten op...