560 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroenraspcitroensapcrème fraîcheeieidooierfijne kristalsuikerfruitkaneelkristalsuikermaïzenamascarponemelkpure chocoladeslagroomsuikervanillesuikerwaterzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Room-strudel met rozijnen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, melk, olie, oud brood, poedersuiker, rozijnen, slagroom, suiker, vanillestokje, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Mousse di cioccolato

Ingrediënten:
aardbei, bloem, boter, cassislikeur, eidooier, eiwit, fijne tafelsuiker, poedersuiker, pure chocolade, room en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / zoet / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:

Zandgebakjes met frambozen

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, double cream, eiwit, frambozen, griesmeel, munt, poedersuiker, roosjes, rozenwater, slagroom en vanillestokje

Soort:
fruit / zoet
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Karameltaartjes - tartelette al caramello

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, poedersuiker, room, vloeibare honing en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Frambozen met crème in wafels

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, frambozen, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, honing, kirsch, nootmuskaat, poedersuiker, slagroom en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Desserts nieuwe stijl:

Mandarijnentaart met citroenglazuur

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, citroensap, ei, eiwit, mandarijnensap, mandarijnenschil, poedersuiker, saffloerolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, wijnsteenzuur en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Aardbeiencharlotte

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienjam, bloem, cognac, eidooier, eiwit, melk, poedersuiker, slagroom, suiker, vanillestokje en witte gelatine

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Biscuitomeletjes met kersen

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit, geleisuiker speciaal, kaneelstokje, maïzena, ontpitte kersen, poedersuiker, rumessence, slagroom, suiker, vanillesuiker en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
ei/omelet/frittata / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Zigeunerarm

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, ei, eiwit, jam, kristalsuiker, poedersuiker, slagroom, vanille-extract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Truffeldessert

Ingrediënten:
00-bloem, appel-balsamicoazijn, citroensap, citroenzuur, donker bier, eiwitpoeder, eiwitten, gelatineblaadjes, glucose, hooias, inktvisinkt, kwark, maïzena, mineraalwater, poedersuiker, slagroom, suiker, truffel, truffelolie en water

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé au chocolat - Chocoladesoufflé

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, crème anglaise, eidooier, eiwit, melk, melkchocolade, poedersuiker, slagroom, sterke koffie, suiker, vanille-essence, vanilleroomijs en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Haal meer recepten op...