Recept uit De chef-kok is een vrouw:
Fond de veau - Kalfsbouillon
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bouquet garni, kalfsbotten, kalfsschenkel, spek, tomatenpuree, ui, water, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, fruit, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, pasta, peper, peterselie, prei, rijst, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Portfolio:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Yo Kids:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: