Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Biefstuk met kokosmelk en witte peper
- Ingrediënten:
- biefstuk, champignons, citroengras, knoflook, kokosmelk, limoenblad, limoensap, olijfolie, roomboter, sjalot, thaise vissaus en witte peper
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: