Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, selderij, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, waterkers, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Noma:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: