Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Mosselcremesoep met saffraan
- Ingrediënten:
- bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, mossel, peper, prei, saffraan, selderijwortel en slagroom
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, cayennepeper, citroensap, droge witte wijn, groente, kip, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, room, sinaasappelschil, slagroom, specerijen, tijm, ui, visbouillon, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Amuse / diner uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: