Recept uit Eten in Italie:
Crudites met olijfolie
- Ingrediënten:
- extra vierge olijfolie, jonge bleekselderij, jonge venkelknol, artisjok, lente ui, nieuwe wortel, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit The big green egg book:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Gemüse! :
Recept van Mijn Recepten:
Lunch / bijgerecht uit Home made: