Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapeigroenteknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepeterseliepreirode uiroomsjalotsuikertijmtomaatwaterwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde pepers - pergadel lombok

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, citroensap, djinten, ei, groene spaanse peper, ketoembar, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, koriander, limoensap, peper, rode spaanse peper, sambal oelek, ui, wijtingfilet, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / voorgerecht uit Grieks koken:

Aardappel-ui-gehaktballetjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, ei, olijfolie, oregano, paneermeel, peper, peterselie, rode-wijnazijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Recept uit Thermomix Feest:

Biersoepje met ui

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, brood, gedroogde uienstukjes, gevogeltebouillon, kasteelbier, peper, ui en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Tajine van herfstgroenten (portobellochampignons, shii-take, ui, meiraap, aardappel en pompoen)

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Texelse verleiding met ui

Ingrediënten:
aardappel, boter, broodkruim, gele ui, gezouten ansjovis, olijfolie, paneermeel, peper, schiedamse moutwijnjenever, slagroom, texels oorlam en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Aardappel-raapstelensalade

Ingrediënten:
aardappel, appelazijn, augurk, citroen, dille, kappertjes, kikkererwten, mayonaise, mosterd, olijfolie, peper, raapstelen, sojamelk, ui, yoghurt en zeezout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Runderstoofpot met witte bonen

Ingrediënten:
aardappel, eekhoorntjesbrood, gedroogde boterbonen, grote witte bonen, knoflook, peper, runderborst, runderribstuk, shii-take, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Aardappel Preisoep

Ingrediënten:
bieslook, dille, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, lente-ui, olijfolie, peper, prei en zout

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:

Aardappel Kaaspuree

Ingrediënten:
boter, bloem, frituurolie, kaas, ui, melk, nootmuskaat, peper, puree, vastkokende aardappelen, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aardappelen met melkzwammen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, laurierblad, melkzwam, olijfolie, paprikapoeder, peper, ui, wilde paddestoelen, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Aardappel-doperwtensamosa's

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, doperwt, garam masala, gemberwortel, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, neutrale olie, peper, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gekruide aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, ketjap benteng asin, klapper, knoflook, kokos, olie, peper, sambal oelek, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Aardappelen in kokossaus

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, kokosnootvruchtvlees, ketjap benteng asin, knoflook, olie, peper, santen, ui, verse bieslook, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Aardappel-komkommersalade

Ingrediënten:
crème fraîche, gevogeltefond, komijnzaad, komkommer, mosterd, peper, raapzaadolie, rookspek, sjalotten, suiker, vastkokende aardappel, wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Haal meer recepten op...