Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, dille, dressing, ei, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, kruiden, kurkuma, laurier, olie, olijfolie, peper, sperziebonen, suiker, ui, vet, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Recept uit Een kookboek.:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: