387 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbruine basterdsuikercitroendilleeifijne kristalsuikerknoflookkomkommerkorianderlauriermelkmuntolieolijfoliepeterseliesjalotslagroomtijmtomaatuiwaterwitte peperwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Citrus-rijstsalade

Ingrediënten:
amandelen, bloedsinaasappelsap, citroensap, citruszest, grapefruitsap, honing, limoensap, mandarijnsap, munt, pecannoten, rijst, sinaasappelsap, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Witlofsalade

Ingrediënten:
aceto balsamico, champagneazijn, citroensap, druivenpitolie, eidooier, peper, sinaasappelsap, suiker, waterkers, witlof en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met gerookte zalm, mierikswortel & dille

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, dijonmosterd, dille, gerookte zalm, kristalsuiker, mierikswortel, peper, stokbrood en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Asperges - esparragos

Ingrediënten:
asperge, basterdsuiker, citroen, citroensap, extra vergine olijfolie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Asperges met zalm en mierik

Ingrediënten:
asperges, citroensap, crème fraîche, gerookte zalm, mierikswortel, poedersuiker, zout en zwarte peper

Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade van tuinbonen met munt en asperge

Ingrediënten:
asperge, citroensap, citroenzest, edamamebonen, limabonen, munt, olijfolie, sinaasappelsap, sinaasappelzest, suiker, tuinboon, tuinbonen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Granaatappelsaus

Ingrediënten:
appel, appelsap, boter, citroensap, gevogeltefond, granaatappel, groene peper, peper, rode wijn, suiker en zout

Keuken:
Orientaals
Soort:
saus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Salade van rode quinoa en waterkers

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, fijne kristalsuiker, grof zeezout, olijfolie, rode quinoa, rodewijnazijn, sjalot, sumak, waterkers en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Kathy Kimbell, Martin Nordin en Li Söderberg - Groene burgers

Bijgerecht uit Groene burgers:

Ingemaakte rode uien

Ingrediënten:
azijn, citroensap, laurier, rietsuiker, rode ui, szechuanpeper en zwarte peper

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Kokospesto

Ingrediënten:
citroensap, groene chilipeper, knoflook, kokosroom, koriander, peper, pistachenoten, suiker en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Eend met sinaasappelsaus op onze wijze

Ingrediënten:
boter, citroensap, cointreau, curaçao, eend, gevogeltebouillon, grand marnier, honing, mandarine napoléon, rode wijn, rode wijnazijn, sinaasappels, sinaasappelsap, sinaasappelschil, suiker, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Haal meer recepten op...