Recept uit 45 geniale rezepten:
Sjalot-truffelkorst
- Ingrediënten:
- boter, fleur de sel, knoflook, laurier, olijfolie, perigordtruffels, sjalotten, tijm, witbroodkruim en zwarte peper
- Keuken:
- Frans / Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cognac, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Sous vide:
Recept uit De truffel:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild: