Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Ui 'in the hole' uit de oven
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, ei, engelse mosterd, groentebouillon, halfvolle melk, laurier, olijfolie, rode ui, tijm en worcestersaus
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Sous vide:
Lunch uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: