Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bruine basissaus
- Ingrediënten:
- afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen
- Soort:
- vlees / saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, boter, citroensap, ei, gehakt, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept van What's that smell:
Recept uit Cajun koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit De kunst van het koken: