Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Gestoofde fazant
- Ingrediënten:
- bleekselderij, fazanthen, jeneverbes, kastanje, knoflook, laurier, mascarpone, rode ui, rode wijn, rozemarijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, cognac, ganzenvet, gevogeltebouillon, haas, hertenvlees, kaneel, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kruidnagel, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, wildfond, wortel, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: