Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, bleekselderij, bloem, bruine basterdsuiker, citroensap, cognac, ham, kalfsfond, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek: