Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, knoflook, komijn, kruiden, kruidnagel, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food en So Much More: