Recept uit Eten en zo:
Spiesen met cognac-kippenlevers en spek
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, kippenlevers, laurier, olijfolie, ontbijtspek, peper, rode paprika, rode ui, tijm en zout
- Soort:
- vlees / barbecue/grill / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kippenlever, knoflook, madeira, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, sjalot, spek, truffel, ui, varkenslever, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten en zo:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Home made:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten: