Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
In de pan gebraden varkenslende in witte wijn met knoflook, venkel en rozemarijn
- Ingrediënten:
- boter, chardonnay, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, varkenslende, venkel en venkelzaad
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cognac, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, ontbijtspek, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rode wijn, runderbouillon, salie, sjalot, suiker, tijm, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy: