Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, gemalen komijn, groente, knoflook, komijn, koriander, kruiden, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, tomaat in blik, ui, vet, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: