Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, droge witte wijn, ei, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode paprika, saffraan, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, venkelzaad, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: