Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Hachee van gans
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ganzenbout, gevogeltebouillon, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peper, rode wijnazijn, ui en zout
- Soort:
- stoofgerecht / wild / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouillon, ei, eidooier, kaneel, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peterselie, prei, rode wijn, room, sjalot, slagroom, specerijen, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Sous vide:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Snack of tussendoortje uit Soepen: