Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, eidooier, kaneel, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit De pastabijbel:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel: