Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart
- Ingrediënten:
- jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, fond, kalfsbotten, knoflook, komijn, kruidnagel, laurierblad, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Food en So Much More:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Made in Italy:
Recept van Sweet Food Lovin:
Lunch / buffet / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit L'Art de la table: