Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Makreel & kokkels uit de oven met laurier, knoflook & pepers
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroen, knoflook, kokkels, laurierbladeren, makrelen, olijfolie, rode peper en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, gember, kippenbouillon, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sinaasappelschil, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Lekkere recepten van het land:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Basisrecept uit Twaalf:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Dressings en marinades: