112 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotereigekookte hamknoflookmelkmozzarellaolieoreganoparmahamparmezaanse kaaspeperpeterselieprosciuttorauwe hamuivleeswaterzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pizza met ham en kaas

Ingrediënten:
basilicum, bloem, gist, groene olijven, ham, knoflook, melk, mortadella, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, rozemarijn, salami, tomaten, ui en zout

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Pizza met ham en room

Ingrediënten:
bloem, cheddar, gekookte ham, gorgonzola, goudse kaas, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, mozzarella, olijfolie, pizzadeeg, slagroom, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Wendy Berecry - Italiaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:

Spinazie champignonlasagne met ham

Ingrediënten:
basilicum, beenham, bliktomaten, champignons, cheddar, knoflook, lasagne, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tomatenpuree en ui

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kalkoenrol met ham en mozzarella

Ingrediënten:
broodkruim, droge witte wijn, ham, kalkoen, kalkoenbouillon, kippenbouillon, koudgeperste olijfolie, magere yoghurt, mozzarella, salie, tomaat, versgemalen zwarte peper, voorjaarsui en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Prei-rauwe ham quiche

Ingrediënten:
amandelmeel, ananas, boter, chiazaad, eieren, gebroken lijnzaad, kaas, ham, kaas, kruiden, lijnzaad, magere ham, olie, pitten, sesamzaad, tomaat, tomaten, zonnebloempitten en zout

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Kaas-hamravioli met tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, ei, mozzarella, olijfolie, oregano, pastadeeg, pecorino, peterselie, pomodori uit blik, prosciutto, ricotta, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner uit Wrap 'n roll:

Involtini met tomaten en aubergines

Ingrediënten:
aubergine, diepvriesspinazie, fontina, gedroogde tomaat, gerookte ham, kalfsschnitzel, nootmuskaat, olijfolie, oregano, slagroom, smeltkaas, tomaat, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-meloensalade met feta

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, extra vergine olijfolie, feta, galiameloen, gorgonzola, parmaham, stilton, tomaten, versgemalen zwarte peper en zaden

Soort:
salade / vlees
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met parmezaanse kaas en carpaccio

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bresaola, carpaccio, kruidenbouillonblokje, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Italiaanse tomatensoep met pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, boter, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pomodoritomaat, rauwe ham, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pizza met 1 hand

Ingrediënten:
artisjokharten, bloem, droge gist, gezeefde tomaten, ham, italiaanse kruiden, jonge geraspte kaas, knoflook, olijfolie, olijven, salami en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Haal meer recepten op...