Recept uit Gevulde deeghapjes:
Pasteitjes met champignons, kaas en ham
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cantal kaas, champignon, eidooier, emmentaler, gekookte ham, sjalot en witte wijn
- Soort:
- hartige hapjes / beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bechamelsaus, bouillon, cayennepeper, ei, gehakt, gekookte ham, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, spinazie, tijm, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Snack of tussendoortje uit Van piepers tot pasta:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Blik in de Keuken: