Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Vijgen uit de oven met rauwe ham en tijm
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, rauwe ham, tijm en vijgen
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rauwe ham, suiker, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept van I love food & wine:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen: