211 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebalsamicoazijnbloemcitroencourgetteeiextra vierge olijfoliekaasknoflookolieoreganoparmezaanse kaaspeperpijnboompittensuikertomaatuiwaterzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Gemarineerde buffelmozzarella met tomaten

Ingrediënten:
basilicumbladeren, buffelmozzarella, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, maldon zeezout, oregano, raapzaadolie, tomaat, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Kerstomaten En Pesto

Ingrediënten:
basilicum, kaas, kappertjes, kerstomaat, knoflook, knoflook, water, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, peper, pesto, pijnboompitten, zout, strozzapreti, tomaten, zongedroogde tomaten, zongedroogde tomaten op olie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Mozzarella met tomaat

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, mozzarella, olijfolie en tomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Noedelslaatje met mozzarella

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, kerstomaat, knoflook, komkommer, mozzarella, noedels, olijfolie, oregano, peper, pijnboompitten, tijm en zout

Soort:
salade / pasta, rijst, granen en deegwaren / noedels
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Mozzarella met cicorino

Ingrediënten:
basilicum, cherrytomaten, cicorino, dijonmosterd, gele paprika, krulsla, mozzarellabolletjes, olijfolie, peper, tonijn uit blik, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Crostini met gegrilde tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
ansjovisfilet, buffelmozzarella, crostini, olijfolie, tomaat en verse basilicum

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Haal meer recepten op...