90 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbouilloncitroeneihalf-om-halfgehaktkaasknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieslagroomtijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Recept uit De grote Kleyn:

Luikse gehaktballen

Ingrediënten:
appelstroop, bloem, bonenkruid, bouillon, half-om-halfgehakt, laurierpoeder, olie, perenstroop, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui en witbrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
azijn
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Hazelnootfriands met bramen

Ingrediënten:
azijn, bloem, caerphilly, eiwit, geitenkaas, zuurdesembrood, hazelnoten, honing, mosterdzaad, roggebrood, rozijnen, steak, stokbrood, uien, venkel, vet, boter en witbrood

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Spekballetjes - canederli

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, doorregen spek, eieren, melk, nootmuskaat, peper, salami, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Fluwelen cidersoep met kaas

Ingrediënten:
appelcider, bloem, boter, bouillontablet, citroensap, foelie, belegen kaas, handappel, laurier, magere spekblokjes, oud witbrood, sjalot, slagroom, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Koningssaus - salsa reale

Ingrediënten:
bloem, boter, groentebouillon, kippenbouillon, melk, ui, verse bladpeterselie, witbrood, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Vissoep op de wijzen van Ancona - brodetto all´anconitana

Ingrediënten:
bloem, extra vergine olijfolie, gemarineerde peperoncino, knoflook, laurierblad, schelpdieren, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wijnazijn, witbrood, zeevis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

De echte Hollandse tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, foelie, groentebouillon, half-om-halfgehakt, laurierblad, margarine, melk, peperkorrels, peterselie, slagroom, soeptomaten, tijm, ui, vermicelli, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Zeeduivel van de visser - rape a la marinera

Ingrediënten:
amandelen, bloem, gamba, knoflook, olijfolie, peper, reuzengarnaal, rode spaanse peper, ui, verse peterselie, visbouillon, witbrood, witte wijn, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Taart met groene groenten en artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, boter, citroensap, groene bladgroenten, marjolein, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ui, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Haal meer recepten op...