Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroensap, ei, eidooier, gevogeltefond, groente, groentebouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, water, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept van Lekker Happen:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit De truffel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Keukendagboek 2:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek: