Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, parmezaanse kaas, peterselie, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Deutsche Küche: