Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Elzas:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Deutsche Küche: