Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gevulde ui
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kalfsgehakt, nootmuskaat, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kaneel, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise: