Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gesmoorde kwartels
- Ingrediënten:
- bloem, kaneel, kwartel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroensap, cognac, ei, kaneel, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, sjalot, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España: