Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, broccoli, ei, groente, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Bijgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie: