Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Babi pee (Gekruid varkensvlees met gember)
- Ingrediënten:
- citroensap, djahé, knoflook, nootmuskaat, peper, ui, varkensvlees en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, curry, ei, ham, kaneel, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, sjalot, specerijen, vet, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Pizza & pasta:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: