Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Knolselderij- appel- en preisoep
- Ingrediënten:
- appels, boter, gember, gerookt paprikapoeder, klokhuis, knol, nootmuskaat, olijfolie, piment d'espelette, prei, selderij, zout, ui, peper, volle melk en water
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, groente, knoflook, laurier, lente-ui, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / bijgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: