Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, broccoli, ei, groente, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, specerijen, suiker, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Buffet / bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: