Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ei "Cocotte"
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, ei, kruiden, olijfolie, specerijenmengsel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, broodje, burger, cognac, hamburgers, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, peper, specerijen, ui, vet, vleesvervanger, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Trattoria:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Recept uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: