Gevuld parelhoen met sultana's - faraona ripiena con uvetta

Je vindt dit recept op pagina 1030 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte / varkensvlees
Bereidingstijd:
140 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Croissantbrood- en boterpudding

delicious. magazine - 2007-03

Bread-and-butterpudding van krentenbolletjes

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Duif à la ficelle

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Moeilijke mannen: 3 x stoere tosti’s uit de pan

Een recept uit Francesca van Berk