Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, groente, kaas, kaneel, knoflook, kruiden, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, room, suiker, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit eten met nijntje:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bijgerecht uit Elzas:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Koken voor elke dag: