Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Hachee van gans
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ganzenbout, gevogeltebouillon, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peper, rode wijnazijn, ui en zout
- Soort:
- stoofgerecht / wild / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, ei, eidooier, kaneel, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, slagroom, suiker, tijm, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: