Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, bloem, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, pindakaas, specerijen, sperziebonen, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Groot handboek sauzen: