37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaugurkavocadoazijnbieslookbleekselderijcitroendilledragoneikervelknoflookkomkommerlaurierolieolijfoliepaprikapoederpeterseliesuikeruiwaterwaterkerswortelzoutzure roomzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Champignonsalade

Ingrediënten:
bieslook, champignons, citroensap, daikonkers, eieren, kerstomaat, mayonaise, mierikswortel, roze peperkorrels, sjalotten, witte-wijnazijn, zout en zure room

Soort:
salade / groente
Een recept uit Denise & Nick

Recept van 88 Food:

Broodjes Makreel Rillette

Ingrediënten:
ansjovisfilets, artisjokharten, citroensap, gerookte makreel, griekse yoghurt, harissa, lente-ui, mayonaise, olijfolie, sjalot, verse dille, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Avocadodip

Ingrediënten:
avocado, azijn, citroensap, mayonaise, paprikapoeder, peper, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gevulde avocado

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, gerookte garnalen, gerookte zalm, mayonaise, peper, slagroom, tabasco, ui en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:

Kip-kerriesalade

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, citroengras, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, fijn zeezout, gembervocht, gerookte kipfilet, granny smith, kerriepoeder, kipfilet, kippenbouillon, kropsla, mayonaise, mirin, olijfolie, roze peper, sjalot, sushiazijn, kruiden en witte wijn

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Snack of tussendoortje uit Honey & co:

Wortel-pompoenbeignets

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bieslook, citroensap, dragon, ei, flespompoen, gemalen kardemompeulen, mayonaise, plantaardige frituurolie, ui, volkorenbloem, wortel, zeezout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:

Aardappelsalade met wortelcouscous en tomatenpistou

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, citroensap, forelfilet, griekse yoghurt, knoflook, koolzaadolie, laurier, lente ui, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, sjalot, trostomaat, wortelen, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Tonijn- en paprikatimbaaltjes niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, franse mosterd, gele peperoni, haricots verts, kappertjes, knoflook, mayonaise, olijfolie, peper, rode peperoni, tonijn in blik, uitjes, verse peterselie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Visburgers met remoulade

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, bloem, broodkruim, ei, kappertjes, kervel, kruidenboter, mayonaise, olijfolie, peper, sjalotje, citroensap, witvisfilet, zout, zure appel en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yvette van Boven - Uit de oven van Van Boven

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:

Broodje pulled pork

Ingrediënten:
barbecuesaus, bier, chilivlokken, citroensap, knoflook, mayonaise, mosterd, olijfolie, rode ui, ui, varkensschouder, witte kool, wittewijnazijn, wortel, zachte witte broodjes, zout, zoute sojasaus en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Kipsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, gerookte kipfilet, maggi, mandarijnen op sap, peper, ui, witlof, witte druiven en yofresh

Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring in remouladesaus

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis

Recept van Mijn Recepten:

Zalm slaatje

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, knoflook, mayonaise, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, tomatenketchup, ui en zalmfilet

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Gevuldem aubergines

Ingrediënten:
aubergine, augurk, citroensap, doperwten, edammer kaas, gerookte zalm uit blik, kalfsvlees, mayonaise, mierikswortel, paprikapoeder, peterselie, rode paprika, suiker, ui, witte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Haal meer recepten op...