Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Istanbul:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: