99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterknoflookkomijnkruidenlaurierolieolijfoliepaprikapeterselierode paprikarunderlappenspecerijensuikertomatenpureeuivetvleeswaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Corsicaanse stoofschotel met pasta - stufatu

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, corsicaanse schapekaas, droge witte wijn, gedroogde boleten, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, runderstoofvlees, schouderlappen, sukadelap, tomaat, ui, verse pasta, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gestoofd rundvlees met groenten - kari kari

Ingrediënten:
arachideolie, droogkokende rijst, haricots verts, knoflook, laurierblad, mager rundvlees, ossenstaart, peper, pinda, prei, rode spaanse peper, runderstoofvlees, sliertsjalot, sperziebonen, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, knoflook, laurier, paprika, paprikapoeder, peper, runderstoofvlees, tijm, tomaten, tomatenpuree, uien, varkensstoofvlees en vetstof

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Macaroni met Napolitaanse saus - maccheroni alla napoletana

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, caciocavallo, droge witte wijn, knoflook, macaroni, mozzarella, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatenpuree, ui, varkensreuzel, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Rundvlees met gebakken mihoen - daging sapi dan mihoen

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, djahé, goela djawa, hollandse garnalen, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, mager runderstoofvlees, mager rundvlees, maïzena, mihoen, olie, peper, runderbouillon, sambal oelek, tomaat, ui, verse bieslook, verse garnalen, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / pasta/noodles
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Groentesoep met rundvlees

Ingrediënten:
andijvie, bleekselderij, boter, champignons, gedroogde tijm, knoflook, olijfolie, portabello, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, tomaten uit blik, ui, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees - brasato

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, mager runderstoofvlees, olijfolie, peper, rode wijn, rundermuis, rundvlees, tomaat, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gesmoord vlees met okra - bamia

Ingrediënten:
boter, bouillon, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, lamsvlees, okra, olijfolie, peper, rodewijnazijn, runderstoofvlees, tomaat, tomatenpuree, ui, verse munt en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Egyptisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Chili con carne

Ingrediënten:
bruine bonen, knoflookolie, reuzenbonen, rode peper, runderlappen, scherp paprikapoeder, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, cognac, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peperkorrels, peterselie, rode wijn, runderbouillon, runderstoofvlees, suiker, tomatenpuree, ui, winterpeen en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Zachte rundvleescurry met kokos en rijst

Ingrediënten:
bosui, citroensap, kokosmelk, magere runderlappen, peper, thaise basilicumpasta, verse basilicum, vleestomaat, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / curry / vlees
Haal meer recepten op...