Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
In olie gepocheerde forel
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, dille, dragon, forelfilet, limoenrasp, limoensap, olijfolie, tijm en venkelloof
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, basilicum, bieslook, boter, chilipeper, citroensap, ei, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, limoenschil, munt, peper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Mexicaans koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept van Oh my foodness:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Recept van Oh my foodness:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit 101 ballen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Recept uit The big green egg book:
Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Recept uit De Smaakbijbel: