Recept uit Noedels:
Sojasaus met chilipepers
- Ingrediënten:
- citroensap, limoensap, sjalot, sojasaus, suiker en thaise pepers
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, chilipeper, chilisaus, citroengras, citroensap, gember, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, olie, olijfolie, pinda, rijstazijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sjalot, suiker, vissaus, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Noedels:
Recept uit Keet Smakelijk:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Avondmaal uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Bijgerecht uit Veggie in 30 minuten: