Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, eidooier, melk, nootmuskaat, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Turquoise:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro: