Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli kabak dolmasi - Courgettes gevuld met vlees
- Ingrediënten:
- bouillon, courgette, dille, gehakt, munt, peterselie, rijst, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gehakt, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, prei, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Portfolio:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Kooktechnieken: